תמונות נוספות
פרטים
הכרמים:
הענבים מגיעים מכרם ספסופה אשר למרגלות הר מירון. הבציר התאחר מעט בשנת 2007 והיה בשבוע הראשון של חודש אוקטובר.
תהליך הכנת היין:
הענבים הובלו ליקב בתוך דקות ספורות מרגע הבציר. עם הגעתם הם רוסקו והועברו למיכלי התסיסה. התסיסה נמשכה כ-10 ימים שבהם עורבב היין עם הקליפות מספר פעמים ביום. ערבוב זה מאפשר מיצוי צבע מירבי ושומר על רעננותו של היין המתהווה. לאחר הסחיטה הועבר היין לחביות עץ אלון אמריקאי חדשות לתקופה של 10 חודשים.
משלוחים
משלוח בדואר רשום אפשרי רק למוצרי טבק, משלוח חינם בהזמנה מעל 700 ש"ח
מוצרים נוספים שאולי יעניינו אותך: