Age Gate

עליך להיות מעל גיל 21 כדי להכנס לאתר

מצטערים, הכניסה לאתר מגיל 21

תמונות נוספות

ליקר שמבורד

במלאי

מחיר רגיל: 139.90 ₪

מחיר מבצע 119.90 ₪

סקירה מהירה

לפי האגדה, ב1865 המלך לואי ה-14 ביקר באחוזת שמבורד, שם נהנה משתיית ליקר פטל בר. הליקר הזה היווה את ההשראה והמקור לליקר


שאנחנו מכירים היום כשמבורד. השמבורד מכיל מרכיבים מהאיכותיים ביותר בעולם הנבחרים בקפידה על ידי המאסטר בלנדר של המותג.


כיום מיוצר הליקר באותה אחוזה בעמק הלואר, צרפת. האתר של שמבורד כולל משרדים ושלושה בניינים. כל בניין משמש לשלב אחר


בתהליך ייצור הליקר.


או
  • רכישה מאובטחת

  • החלפות והחזרות- 14 יום

  • תשלומים

  • שירות מכל הלב

פרטים

לפי האגדה, ב1865 המלך לואי ה-14 ביקר באחוזת שמבורד, שם נהנה משתיית ליקר פטל בר. הליקר הזה היווה את ההשראה והמקור לליקר

שאנחנו מכירים היום כשמבורד. השמבורד מכיל מרכיבים מהאיכותיים ביותר בעולם הנבחרים בקפידה על ידי המאסטר בלנדר של המותג.

כיום מיוצר הליקר באותה אחוזה בעמק הלואר, צרפת. האתר של שמבורד כולל משרדים ושלושה בניינים. כל בניין משמש לשלב אחר

בתהליך ייצור הליקר.

השלב הראשון- חליטת הפירות

השלב הראשון והחשוב ביותר בתהליך הייצור של שמבורד, הינו מיצוי הטעמים מהפירות. אל מכלי ענק מוכנסים 2 טונות של אוכמניות ופטל

קפואים ו2,000 ליטרים של אלכוהול ניטרלי המופק מסלק ב%96.3 אלכוהול בנפח. הפירות מגיעים משתי קצוות הכדור הארץ(צפון- צרפת

וסרביה, דרום-צ'ילה) בכדי להבטיח אספקה קבועה לאורך כל השנה של הפרי. השימוש בפירות קפואים נעשה מכיוון שזאת דרך טובה לשמר

את טעמין של פרי וגם מכיוון שהורדת הטמפרטורות עוזרת לשבור את המבנה התאי של הפרי ובכך עוזרת לתהליך מיצוי הטעמים ממנו בזמן

לאחר מילוי מכלי ההשריה, מחומם המכל בכדי להפשיר את הפירות. המכל נשאר לחודש ימים שבכל 12 שעות מסתובב המכל בכדי להבטיח

הוצאת טעמים טובה יותר מהפירות. לאחר תהליך ההשריה מועבר הנוזל, שבשלב זה נקרא 'המיץ הראשון' למכלי ההמתנה. הפרי שנשאר

במיכל הראשון, מקבל בפעם השנייה אלכוהול, הפעם בחוזק של %28 בכדי לקבל טעמים נוספים מהפרי ומשם עובר, 'המיץ השני' למכלי

המתנה. לאחר מכן נמעכים הפירות שנשארו במכל ומכאן מופק המיץ השלישי. שלושת מיצים אלה משמשים לתהליך הבלנד של פירות

ההשריה.

השמבורד.

השלב השני- מלאכת הערבוב

שלושת המיצים שיוצרו בשלב הראשון מעורבבים בשלב השני, עם תמציות טבעיות של פטל שחור, דומדמניות שחורות וזני פטל נוספים. בשלב

זה נוספים אל הנוזל הפרותי גם תערובת קוניאקים שנבחרים בקפידה, תמצית המופקת מווניל ממדגסקר, קליפות הדרים ממרוקו, תמציות

צמחים ריחניות ודבש. ראוי לציין כי כל תמצית, מרכיב או תוסף בשמבורד הינו טבעי ולא נעשה שימוש בשום מרכיב מלאכותי.

המאסטר בלנדר אחראי על איזון וויסות כל המרכיבים במשקה, על מנת להתאים את הארומות ופרופיל הטעם שלו לסטנדרטים המחמירים של

שמבורד. רק לאחר מכן מועבר הערבוב לשלב הסינון. סינון הנוזל נעשה באמצעות טכנולוגיה משוכללת וחדשנית מתעשיית היין. לאחר שלב

הסינון נוספים סוכר, אלכוהול ניטרלי ומים נטולי מינרלים, היוצרים את המוצר הסופי והמוכן לבקבוק, בחוזק אלכוהולי של %16.5.

למרות שתהליך הביקבוק של השמבורד הינו מהמתקדמים והחדשניים ביותר בעולם, ישנו עדיין צורך ביד האנושית. קודם כל עוברים

הבקבוקים שטיפה בנוזל אלכוהולי בחוזק זהה לזה של הנוזל אותו הם עתידים להכיל. לאחר מכן, נאטמים הבקבוקים בפקקי פלסטיק וטיפת

דבק מונחת על קצה כל הפקק. לאחר מכן בעבודת יד מונחים מכסי הפקקים הדקורטיביים. השלב האחרון הוא בקרת איכות אנושית אחרונה

השלב השלישי- הביקבוק

והשמבורד שלנו מוכן למזיגה.

משלוחים

משלוח בדואר רשום אפשרי רק למוצרי טבק, משלוח חינם בהזמנה מעל 700 ש"ח

תגיות: