Age Gate

עליך להיות מעל גיל 21 כדי להכנס לאתר

מצטערים, הכניסה לאתר מגיל 21

תמונות נוספות

ברבדו קברנה

במלאי

מחיר רגיל: 119.90 ₪

מחיר מבצע 109.90 ₪

סקירה מהירה

BRAVDO קברנה סוביניון , מרכב מ 90% ענבי קברנה סוביניון, מכרם יחיד בן 12 שנה, ו 10% ענבי מרלו: היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ - רובן עץ אלון צרפתי ומיעוטן עץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים.
או
  • רכישה מאובטחת

  • החלפות והחזרות- 14 יום

  • תשלומים

  • שירות מכל הלב

פרטים

קברנה סובניון ייננים: פרופסור בן עמי ברבדו, פרופסור עודד שוסיוב BRAVDO קברנה סוביניון , מרכב מ 90% ענבי קברנה סוביניון, מכרם יחיד בן 12 שנה, ו 10% ענבי מרלו: היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ - רובן עץ אלון צרפתי ומיעוטן עץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים. איפיון היין: צבע אדום רובי עמוק וצלול. ארומות של פרי בשל, גרגרי יער ושזיף, מעט פילפל ירוק ושחור, וניחוח וניל. היין עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים, חמיצות נעימה יחד עם מתקתקות קלה. פוטנציאל יישון: היין מוכן לשתיה וצפוי להתבגר היטב בבקבוק במהלך 5 עד 8 שנים. תנאי גידול ואקלים: הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים, על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. עוד מימי מלכות שלמה היתה ידועה אדמה זו בהתאמתה הרבה לגידול ענבי יין משובחים. האקלים אופייני לאיזור הגבעי של מרגלות ההרים, מצטיין בניקוז אוויר יעיל ובטמפרטורות לילה נמוכות. בעלות המשפחות על הכרמים והיקב מאפשרת לפרופסורים ברבדו ושוסיוב שליטה מלאה על אופן הטיפול בכרם ליצירת ענבים באיכות מעולה. בכרם מתבצעות פעולות זמירה, דילול אשכולות וטיפול בנוף הצמחי להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר, החומצות, חומרי הצבע ותכולת המינרלים בעלים ובפרי. כמו כן מתבצע טיפול בעקה להעצמת ארומת הפרי בעת הבציר. הרכב הענבים: 100% ענבי קברנה סוביניון, מחצית בציר ספטמבר ומחצית בציר מאוחר . תהליך ייצור היין: היקב נמצא בליבו של הכרם, כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני, עם עלות השחר. היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות מהגבוהות בעולם. תהליך התסיסה הייחודי מתבצע בטמפרטורות שונות המביאות למיצוי פוטנציאל איכות התירוש בכל אחד משלבי התסיסה. היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ המיוצרות, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים.

משלוחים

משלוח בדואר רשום אפשרי רק למוצרי טבק, משלוח חינם בהזמנה מעל 700 ש"ח

תגיות: